Faste arrangementer i SSCA regi

Medlemsmøter

Hver høst og vinter arrangerer SSCA medlemsmøter i Oslo-området. Her er det fin mulighet for medlemmer å prate sammen og bli bedre kjent med hverandre, samt å høre foredrag om langturer, seiling, rigging, restaurering og lignende. Medlemsmøtene er åpne for alle interesserte.

Trutningsseilasen

Trutningsseilasen er SSCA's første seilas for sesongen, og arrangeres gjerne i slutten av mai. Dette er en hyggelig familieseilas som avholdes i indre eller ytre Oslofjord. Båtene samles på fredagskvelden og seilasen er på lørdagen. Under selve seilasen blir det oppgaver for store og små. Etter at båtene kommer i mål samles skøytene side om side til premieutdeling, gjennomgang av oppgaver og fest. Det er premiering for prestasjoner på regattabanen, oppgaver og ellers andre gode grunner til å premiere.

SSCA-regatta

SSCA-regatta er klubbens seriøse seilas. Denne ble først gang avholdt i 2008 og har etter det blitt en årlig regatta. Selve regattaen er på lørdagen med påføgende arrangement på brygga. Seilasen er åpen for alle skøyter med VET tall.

Samseilas

Samseilasen er en felles sommerseilas for SSCA sine medlemmer. Båtene avtaler oppmøtested og seiler sammen en ukes tid på norske-, svenske- eller danske-kysten. Ta kontakt med formannen hvis du vil henge deg på.

Toddyseilasen

Toddyseilasen er SSCA's siste seilas for sesongen, og arrangeres gjerne i slutten av september. Dette er nok en hyggelig familieseilas som avholdes i indre eller ytre Oslofjord. Båtene samles på fredagskvelden og seilasen er på lørdagen. Under selve seilasen blir det oppgaver for store og små. Etter at båtene kommer i mål samles skøytene side om side. Alle skøytene må brygge sin egen spesial toddy underveis som Toddy-komitéen smaker seg igjennom. Den beste toddyen premieres med Det Gylne Toddykrus. På søndagen er det skattejakt for barna på land.

Årsmøte

SSCAs årsmøte avholdes i slutten av november hvert år. Etter årsmøtet starter årsfesten.

Hva skjer?

18. juli - 21. juli
Forbundet Kystens landsstevne
2. august - 4. august
Colin Archer havnefestival
8. august - 11. august
Risør Trebåtfestival
31. august
Hollændern
31. august
Small Ships Race -Strømtangen -Bolærne
8. september - 15. september
Limfjorden rundt
21. september
Toddyseilasen
26. september - 29. september
Nordisk Gaffelriggseminar
19. oktober
Regatta Arisholmen
23. november
SSCA årsmøte

Innlogging

Innlogging er bare nødvendig for å skrive artikler.

Husk meg