Fra 2012 har vi innført en ny metode for å beregne måltall for skøytene. Målene fra målebrevene som var gyldige i 2011 er overført til det nye systemet, men det er bare ført opp ett seilareal for hver båt: Den seilføringen som var ført opp som standard seilføring i de gamle målebrevene.

Vi har også forenklet klasseinndelingen slik at det blir flere båter i hver klasse. Det er nå bare tre klasser: Klasse A (tidligere A og B), klasse B (tidligere klasse D) og klasse C (tidligere klasse C og E). Seilføringsreglene er også forenklet.

Det vil ikke bli sendt ut målebrev på papir, men på nettet finner du et regneark med klasseinndeling og alle måltall. Før 2012-sesongen ønsker vi at hver enkelt:

  • Kontrollerer at alle målene for din båt er korrekt. Send evt. oppdaterte mål til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
  • Har du sydd nye seil uten å oppdatere målebrevet? Nå som seilene er tatt av, har du en fin anledning til å måle dem. Bruk dette regnearket for beregning av areal.
  • Hvilke to andre alternative seilføringer ønsker du? Send beskjed til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å få beregnet to alternative VET-tall.
  • For at VET-tallet skal være gyldig må du betale 100,- per år til SSCA. Sett inn penger på kontonummer 1503.15.42186 og merk betalingen med båtnavn.

Du finner mer informasjon om måltall, klasseinndeling og seilføringsregler under menyen Aktiviteter -> VET-tall.

Hva skjer?

14. august - 15. august
AVLYST Færderseilasen
29. august
Hollænderseilasen
10. september - 13. september
AVLYST Skagen Race
11. september - 12. september
Akershusstevnet
25. september - 27. september
SSCAs Toddyseilas
16. oktober - 18. oktober
Arisholmen regatta
21. november
SSCA årsmøte og årsfest

Våre sponsorer

SSCA på Facebook

Innlogging

Innlogging er bare nødvendig for å skrive artikler.

Husk meg