Årsmøtet 2012 gikk av stabelen sist lørdag, uten nevneverdige strabaser. Styret hadde lagt frem et forslag til vedtektsendring: Ordet "postmedlem" endres til "vennemedlem". Møteleder oppfordret til diskusjon, men forslaget gikk igjennom ved umiddelbar akklamasjon. Da må vi jo bare si: Hyggelig med så mange vennemedlemmer!

Årsmøtet takket også av Elisabeth Ørjavik etter flott innsats som sekretær i styret. Hun har gjort en super jobb og bidratt til at alt går knirkefritt, både i klubbens styrearbeid og rundt praktiske arrangementer. Som ny sekretær ble valgt Kamilla Kielland (Færder), velkommen til styret! Erlend Arntzen  Dale (Færd) ble valgt inn som komitemedlem i Tur- og Regattakomiteen, svært hyggelig at dere er med oss, begge to.

Medlemskontingenten ble også justert i år. Det koster nå kr. 300,- for enkeltmedlemskap og kr. 400,- for familiemedlemsskap på samme adresse. Ingen stor økning, men nok til å gi SSCA en smule mer handlingsrom.

Møteleder (Les: artikkelforfatteren/formann...) glemte i befippelsen å overbringe gaver til RS1 Colin Archer og Lystbåt Venus, men det var kun det formelle som glapp, penger er på vei, kr. 7500,- til hver av båtene. Takk til alle medlemmer som ellers har bidratt til å holde fartøyene i drift!

 

 

SSCAs regattaserie:

toppseilserien banner 300.jpg

Les mer om serien

Pallen per 2. november 2023
 Båt Poeng
Colin Archer 16
Raak  14
Else 10
Venus  8
Marieto  7
   
   

Hva skjer?

Ingen hendelser

Innlogging

Innlogging er bare nødvendig for å skrive artikler.

Husk meg